Politika privatnosti

Zaštita privatnosti korisnika
Kako bismo zaštitili lične podatke koje šaljete preko ove web stranice, koristimo fizičke, tehničke i organizacione mere sigurnosti. Neprestano nadograđujemo i testiramo našu sigurnosnu tehnologiju. Ograničavamo pristup Vašim ličnim podacima samo onim zaposlenima koji trebaju znati te informacije kako bi Vam pružili neke koristi ili usluge. Osim toga, edukujemo naše zaposlene o važnosti poverljivosti podataka te čuvanju privatnosti i zaštiti Vaših podataka.

‟TR AS NO 1 SA PROIZVODNJOM” . se obavezuje da štiti privatnost Kupaca (korisnika sajta) i garantuje da će podatke koje Kupac (korisnik sajta) ostavi koristiti isključivo u skladu sa ovom Polisom privatnosti.

Svi podaci o Kupcu (korisniku sajta) smatraju se poverljivim i ne mogu se ustupati drugim licima ukoliko bi takvo ustupanje štetilo moralnim, kao i normama javnog poretka.

Svi podaci o Kupcu (korisniku sajta) dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje kupovine/prodaje.

Podaci o Kupcu (korisniku sajta) se čuvaju i obrađuju u skladu sa važećim propisima i neće biti dostupni trećim licima bez izričitog pristanka lica na koje se odnose.

Bezbednost podataka Kupca (korisnika sajta) zagarantovana je jer TR AS NO 1 SA PROIZVODNJOM koristi najnovije bezbednosne mere za zaštitu podataka neophodnih za kupovinu putem interneta.

„U ime ‟TR AS NO 1 SA PROIZVODNJOM” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Prikupljanje podataka

Lični podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet poznat ili se može utvrditi. Pojedinac čiji se identitet može utvrditi je osoba koja se može identifikovati , posebno uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više podataka svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca.

Vaše lične podatke prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Podatke o Vama prikupljamo kada ispunite obrazac za slanje upita, kada ispunite podatke za narudžbu u web shopu ili prilikom prijave na newsletter.

Trebali biste imati na umu da se nevezane za ličnost informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem naših Internet servera ili korištenjem „kolačića“.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. 

Upotreba kolačića
Na ovoj web stranici koristimo alate pomoću kojih analiziramo korištenje stranice te prikupljamo informacije o vašim navikama i aktivnostima. Time bolje prepoznajemo vaše potrebe u svrhu poboljšanja kvalitete web stranice i naše ponude.

Koristim naše kolačiće kao i kolačiće svojih partnera kako bih prepoznali vaš računar da bismo vam pružili bolju uslugu. Prikupljeni podaci ne povezuju se s vašim ličnim podacima.

Navedeni alati mogu prikupljati i čuvati tehničke podatke kao što su kolačići, lična IP adresa korisnika i/ili posetioca, identifikator mobilnog uređaja, podatke o posetiocu i slično, ali pritom ne identifikuju osobu. Putem odgovarajućih postavki na svom računaru ili mobilnom uređaju možete odbiti ili izbrisati kolačiće i nastaviti koristiti ove web stranice. U tom slučaju neke funkcije web stranice neće ti biti u potpunosti dostupne.

Korištenje kolačića (cookies)
Ova Internet stranica te njene on-line usluge mogu koristiti kolačiće radi poboljšanja usluga.
Odluka o dopuštanju korištenja kolačića na Internet stranici u potpunosti je vaša. Treba napomenuti da Internet stranica funkcioniše optimalno samo ako je omogućeno korištenje kolačića.

Obrada podataka
Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
Radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama;
Radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd.).
Prava pojedinaca
Ako želite znati posedujemo li i obrađujemo Vaše lične podatke, ili ako želite pristupiti ličnim podacima koje imamo o vama, molimo Vas da nas kontaktirate na prodaja@asribolov.rs.

Takođe možete zahtevati informacije o: svrsi obrade podataka, kategorijama ličnih podataka pod obradom; ko je još izvan naše firme primio Vaše lične podatke od nas; koji je izvor ličnih podataka (ako ih niste lično dali nama); i koliko dugo ćemo čuvati podatke. Imate pravo na ispravku ličnih podataka koje posedujemo ako su oni netačni.

Takođe možete zatražiti da izbrišemo Vaše podatke ili prestanemo s njihovom obradom. Možete tražiti da prestanemo koristiti Vaše lične podatke u svrhe marketinga. U mnogim državama imate pravo poslati pritužbu nadležnom telu za zaštitu podataka ako niste zadovoljni načinom kako postupamo s Vašim ličnim podacima. Ako je tehnički izvodljivo, mi ćemo na temelju Vašeg zahteva poslati Vam Vaše lčne podatke.

Ako nam podnesete zahtev za slanje Vaših ličnih podataka na prodaja@asribolov.rs ili putem formi na sajtu , prihvatićemo taj zahtev besplatno. Ako ne možemo ispuniti Vaš zahtev u razumnom roku, obavesti ćemo vas o datumu kada ćemo ispuniti Vaš zahtev. Ako iz nekog razlog na možemo ispuniti Vaš zahtev, poslat ćemo Vam obavešnjenje o tome zašto nismo mogli da ispunim Vaš zahtev.

Vaša saglasnost
Korištenjem ove web stranice dajete saglasnost na ovu politiku privatnosti.

Promene naše politike privatnosti
U slučaju promena naše politike privatnosti obavestićemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmene politike privatnosti dolje kako sledi.

Hvala na poverenju